Mihaela Huncă, deputat Pro România: Cred că pe cei de la de la primărie și Consiliul Local nu-i mai interesează sub nicio formă siguranța cetățenilor din municipiul Botoșani

Deputatul Pro România, Mihaela Huncă, îi acuză pe reprezentanții Primăriei Botoșani și Consiliului Local de dezinteres față de cetățeni.

Huncă spune că se simte în nesiguranță pe străzile din municipiul Botoșani, dat fiind faptul că în mod frecvent tramvaiele deraiază de pe șine. Vineri dimineață, parlamentarul se deplasa cu mașina pe Calea Națională și se afla în preajma tramvaiului care a deraiat. 

Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că astăzi dimineață m-a ferit de acea deraiere a tramvaiului din zona gării. Am avut treabă în zona și era acolo când tramvaiul a derait. Cred că pe cei de la primărie și Consiliul Local nu-i mai interesează sub nicio formă siguranța cetățenilor din municipiul Botoșani. Este grav ascest lucru. De mult au pierdut contactul cu oamenii”, a spus Huncă.

Deputatul botoșănean se declară nemulțumit că au fost achiziționate autobuze și că acestea nu sunt folosite.

Au fost închiriate niște autobuze. Stau în parcare. S-au făcut poze de fiecare dată când s-a semnat vreun act și se vor face poze probabil pe perioada campaniei ca să se spună: ce frumos vom circula cu autobuzele.  (…) O spun cu tristețe, fiind în preajmă când a deraiat tramvaiul, m-am simțit în nesiguranță. Sper ca în regim de urgență primăria și Consiliul Local să ia măsuri și să pună în funcțiune autobuzele închiriate, nu să aștepte campania electorală”, a mai spus Huncă.

2 thoughts on “Mihaela Huncă, deputat Pro România: Cred că pe cei de la de la primărie și Consiliul Local nu-i mai interesează sub nicio formă siguranța cetățenilor din municipiul Botoșani

  1. Si eu ma simt in nesiguranta cand dupa alegeri vad ca mereu ies alesi mereu aceeasi politruci care promit si apoi uita. Acum a inceput campania electorala pt. alegerile locale si toata lumea este ingrijorata de siguranta aproapelui sau, de toate neimplinirile din oras si toti vin cu planuri si idei care vor transforma Botosaniul intr-un paradis fiscal mai ceva ca New-York-ul. Vorba zicalei ,, desteptul promite si prostul trage nadejde”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *