FOTO Încă un tramvai deraiat la Botoșani. Viceprimarul Andrei, un nou apel la primar să pună autobuzele în funcțiune

foto facebook

Încă un tramvai a sărit de pe șine, vineri dimineață, în intersecția din zona Gării din municipiul Botoșani. Acesta circula pe ruta 102, iar la un moment dat a deraiat, spre nemulțumirea călătorilor, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Din fericire, nu au fost victime și nici nu au fost lovite mașini din apropiere.

Asta după ce, joi, o bucată dintr-un tramvai ce circula pe Calea Națională s-a desprins în plină stradă. 

Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, face un nou apel către primarul Cătălin Flutur să pună în circulație autobuzele.

În urma apelului pe care l-am făcut prima dată, a fost o reacție a domnului primar în sensul că a scos aceste autobuze să le testeze. Cu alte cuvinte, să le arate botoșănenilor că ar fi aceste autobuze și sunt funcționale. Ele trebuiau scoase demult pe străzi, pentru că se confirmă ce am spus mai demult, aceste tramvaie deraiază cu o frecvență din ce în ce mai mare și prezintă un pericol pentru viața cetățenilor, pentru distrugerea bunurilor, a mașinilor. Motivul pentru care s-a împins acest termen pentru 1 august, îl reprezintă demararea campaniei electorale sau considerente politice”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei. 

Viceprimarul municipiului Botoșani mai spune că tramvaiele trebuiau oprite pentru că s-a semnat contractul pentru noile autobuze încă din luna februare, iar Eltrans avea tot timpul să se organizeze și să angajeze șoferi profesioniști.

Înțeleg că nici acum nu au acești conducători auto profesioniști la Eltrans, pentru că nu s-au putut recalifica vatmanii de acolo, dar se puteau face contracte de muncă pe perioadă determinată. Solicit încă o dată domnului primar să devanseze termenul și să le scoată astăzi la stradă”, a mai spus Andrei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *