Răzvan Rotaru: PNL i-a amăgit pe români cu un program economic inexistent! Sprijin zero pentru firme, alocații, pensii și salarii tăiate!

Deputatul PSD Răzvan Rotaru arată că programul economic pentru România anunțat cu mare tam-tam de Iohannis și Orban e o iluzie a PNL!

„Marea repornire economică e o gogoașă electorală marca PNL, nimic mai mult! La 9 luni de guvernare și la 4 luni de la începerea pandemiei, românii nu au văzut nicio îmbunătățire a nivelului de trai, doar scumpiri de prețuri și în rest gogoși electorale! Programul PNL „Reclădim România” a fost și rămâne o utopie, o iluzie, care-și propune absurd repornirea economică peste 10 ani. Prin granturile promise, guvernul liberal se pregătește să dea bani contra voturi la diverse categorii sociale. PNL reclădește România doar din gură, în fapt mituiește și cumpără voturi”, a declarat Răzvan Rotaru. 

Orban și șleahta de politruci din spatele lui a anunțat că nici nu se gândește să crească cu 40% pensiile și să dubleze alocațiile, așa cum sunt legile în vigoare.

„Declarațiile lui Orban anunță austeritatea care vine peste România de luna viitoare și înseamnă amputări de venituri pentru cele mai vulnerabile categorii: copii și bătrâni. Familiile cu copii și pensionarii au acum nevoie de majorări ale alocațiilor și pensiilor, nu peste 10 ani când vrea PNL să pună în aplicare mărețul program economic. România se sufocă, oamenii se îmbolnăvesc, rămân fără locuri de muncă iar Iohannis, Orban și Cîțu, le vând românilor iluzii sub formă de gogoși electorale cu programe făcute pe picior între chermezele de la Palatul Victoria”, a subliniat deputatul social-democrat.  

Sursa: comunicat PSD

2 thoughts on “Răzvan Rotaru: PNL i-a amăgit pe români cu un program economic inexistent! Sprijin zero pentru firme, alocații, pensii și salarii tăiate!

  1. Dar voi, pisdistii, care ati condus tara aceasta 25 din cei 30 de ani de la rascoala lu’Ilici, daca in loc de pomeni electorale ati fi incercat sa dezvoltati Romania, oare ce-ar fi fost ?!
    Am vazut viziunea voastra cand a fost anuntat ca vom primi 80 miliarde – sa se dea 40% la pensii si sa se dubleze alocatiile.
    In ipoteza voastra banii vor ajunge pentri 1, poate 2 ani.
    Si apoi … iar pomeni, iar cu mana intinsa.
    Prin capul vostru de pisdisti nici macar nu a trecut ideea de a folosi banii pentru a dezvolta, pentru locuri de munca, pentru plus valoare – in asa fel incat sa alimentam constant bugetul de stat cu venituri sigure care sa poata determina mariri de pensii si salarii pe termen mediu si lung.
    Nimic din toate acestea, ci un singur gand – luam niste bani si-i tocam integral.
    Maine ?! Vom vedea. Noi acum trebuie sa-i furam.
    Mai, individule, oamenii pot fi scosi din comunism (s-a si vazut) sau pisdism, dar pisdismul din oameni (greu, dar puteti si voi fi admisi ca fiind oameni) NICIODATA.
    Scopul vostru nici macar nu este ascuns – sa ramanem prosti si multi, fara acces la cultura, fara carte, masa de manevra pentru voturi in schimbul unui litru de ulei.
    Asta ati facut cu tara asta 30 de ani.
    Asta au facut parintii vostri si asta faceti si voi, asa-zisii lupi tineri din pisde.
    Hai, mars… Te-astept pe lista, la vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *