FOTO Tânăr de 28 de ani, din Botoșani, mort într-un accident cumplit

Un tânăr de 28 de ani, din Botoșani, a murit în accidentul cumplit care a avut loc, miercuri, în Vrancea. Gabriel Feclistov se afla pe locul din dreapta al camionetei înmatriculată în Botoșani, care s-a izbit într-un utilaj. Tânărul a fost dus la spital, dar, din păcate, nu a supraviețuit.

Vă reamintim că doi botoșăneni au fost răniți într-un accident care a avut loc pe DN 2 (E 85), pe raza localităţii Călimăneşti din județul Vrancea. În urma impactului dintre două autovehicule, unul fiind din Botoșani, au rezultat trei victime, dintre care una rămasă încarcerată. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei, un barbat în stare inconștientă, care prezenta multiple traumatisme şi fracturi.

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat la faţa locului victimelor rezultate din accident, iar ulterior au preluat un pacient cu traumatism la bazin, pe care l-au transportat la U.P.U. Focşani.

Celelalte două victime, printre care şi cea rănită grav, au fost preluate și transportate la spital de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

FOTO Botoșăneni răniți într-un cumplit accident rutier. Un bărbat se zbate între viață și moarte

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *