Anunț umanitar! Un bărbat din Botoșani, tatăl a trei copii, are nevoie de ajutor. „Vă rog din suflet, ajutați acest om minunat să trăiască”

În urma cu doua luni, barbatul a fost operat din cauza varicelor

Gabriel Tudorache, un bărbat de 42 de ani, din Todireni, are nevoie urgentă de ajutor. Acesta se află internat la Spitalul Județean Botoșani, la Terapie Intensivă și are nevoie urgentă de sânge, dar cum Centrul de Transfuzii Botoșani se confruntă cu o criză de sânge, rudele cer ajutorul oamenilor.

Vă rog din suflet, ajutați acest om minunat sa trăiască, să fie alături de noi! Avem nevoie de sânge în continuare, cine poate să doneze să meargă la Centrul de transfuzii din Botoșani și sa dea o speranță la viață soțului meu. Trebuie specificat numele Tudorache Gabriel, etajul 7, Terapie intensiva”, a spus soția bărbatului.

Cei doi au împreună trei copii. În urmă cu o lună, medicii le-au dat cumplita veste: bărbatul are ciroză hepatică și varice esofagiene.

„Este a doua oara când face hemoragie și din aceasta cauză avem nevoie de donatori. Într-o luna a fost internat la spital de 3 ori la Botoșani, la Iași nu au vrut să îl interneze”, spune, plină de durere, soția acestuia.

Toată viața sa a lucrat pentru a-și întreține familia, fie la moara din sat, fie în construcții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *