Patru botoșăneni răniți într-un accident cumplit produs din cauza vitezei

Șapte persoane, dintre care patru botoșăneni, au fost rănite, luni, într-un accident rutier care a avut loc pe DN17, pe raza localității sucevene Valea Putnei. Pe un sector de drum în pantă, un bărbat de 54 ani din municipiul Vatra Dornei nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pe un carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 27 ani din judeţul Botoşani.

Din accident a rezultat rănirea atât a conducătorului auto de 54 de ani şi a doi pasageri din acelaşi autoturism cât şi a conducătorului auto de 27 de ani şi a trei pasageri din judeţul Botoşani, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto a fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *