Femeie prinsă de polițiști în Piața Centrală în timp ce vindea ilegal țigări și alcool

La 60 de ani, o femeie din municipiul Botoșani, avea afaceri necurate. Aceasta a fost prinsă, luni, de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în incinta Pieței Centrale din municipiul Botoșani, în timp ce vindea peste 70 de pachete de țigarete, de diferite mărci și de proveniență duty-free și Republica Belarus, pentru care nu deținea documente legale.

 Totodată, asupra acesteia, a fost idetificată și cantitatea de 8 litri de băutură spirtoasă, oferită spre comercializare, fără documente legale de proveniență. Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

„În cauză a fost intocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contraband sau sunt destinate săvârșirii acesteia”, precizează Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Poliției Botoșani.

      

One thought on “Femeie prinsă de polițiști în Piața Centrală în timp ce vindea ilegal țigări și alcool

  1. SERIOS?????????????????????????
    Da pe aia care vand de 20 de ani zilnic tigari la intrarea in piata dinspre biserica Sf.Gheorghe nu-i vedeti?
    Sau au achitata taxa de invizibilitate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *