Ghinion uriaş pentru o familie din Botoşani. A mers la spital să îşi facă testul COVID-19 pentru a pleca în vacanţă şi a fost nevoită să anuleze plecarea

O familie din Botoşani a mers, vineri, la spital să îşi facă testul COVID-19 pentru a pleca în vacanţă în Grecia, însă, în urma rezultatelor, a fost nevoită să anuleze plecarea.

Cei trei membri ai familiei aveau nevoie strictă de documente medicale care să ateste că au evectuat testul COVID-19 pentru a putea intra în Republica Elenă. Au mers la medic să le evalueze starea de sănătate, însă toţi trei au aflat că sunt infectaţi. Pentru că testele sunt pozitive, aceştia au fost nevoiţi să renunţe la concediu. 

Situaţia familiei din Botoşani a fost prezentată, sâmbătă, şi ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, care a efectuat o vizită la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati.

„Am evaluat prezenţa şi confirmarea a şapte cazuri, dintre trei pentru cei care plecau în concediu şi şi-au făcut teste voluntare”, a spus ministru, amintind de familia diagnosticată cu COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *