Managerul Spitalului Botoșani, după vizita lui Nelu Tătaru: A făcut o inspecție a spitalului de fapt, de la blocul operator  până la parter

Managerul Spitalului Județean Botoșani, Radu Malancea, a spus că nu se aștepta la vizita ministrului Sănătății, Nelu Tătaru. El susține că tot personalul era la serviciu, cu măsurile de protecție aferente, iar apariția ministrului nu l-a speriat în niciun fel.

„Spitalul funcționa oricum, indiferent dacă vine sau nu ministrul, noi nu mai facem ca pe timpul comunismului, dacă vine cineva să vopsim copacii sau bordurile. A fost chiar o surpriză plăcută faptul că a venit, a făcut o inspecție a spitalului de fapt de la blocul operator  până la parter și chiar și eu am fost satisfăcut de cum am văzut spitalul”, a spus Radu Malancea, managaerul spitalului.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a venit, sâmbătă, într-un control inopinat la Botoșani. Acesta a verificat Spitalul Județean Botoșani, apoi a mers la o întâlnire cu autoritățile din Botoșani, la Instituția Prefectului.

Întâlnirea a avut loc în absența prefectului, Dan Nechifor, care este în concediu. Ministrul a discutat cu șefa DSP Botoșani, Monica Adăscăliței, și subprefectul Rodica Zelincă.

De asemenea, la întâlnire a participat și parlamentarul Costel Șoptică.

FOTO Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, control inopinat la Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *