Adrian Țuțuianu, la Botoșani: „Amânăm școala, dar nu alegerile? PNL-ul profită, într-un fel, pentru promovarea proprie, de această pandemie”

Vicepreședintele Pro România, Adrian Țuțuianu, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă că este în interesul PNL pentru ca alegerile locale să aibă loc cât mai repede și liderii acestei organizații politică profită de pandemie pentru a-și face campanie electorală.

Potrivit acestuia, alegerile locale ar fi trebuit să aibă loc în noiembrie, iar cele parlamentare în decembrie.

Este interesul Partiului Național Liberal să facă aceste alegeri în 27 septembrie din mai multe motive, pe de o parte evoluțiile economice sunt negative, avem o scădere economică, avem aproape 600.000 de șomeri și probabil că undeva în toamnă vom avea milioane de șomeri. Avem o criză bugetară care se va accentua în perioada următoare, România a împrumutat până în luna mai 5 miliarde de euro și lucrurile astea îi vor costa electoral pe cei care sunt la putere. Deci e interesul lor să grăbească alegerile. În al doilea rând, menținerea unei stări de presiune psihică asupra alegătorilor este de natură să avantajeze Partidul Național Liberal, iar prezența pe media centrală cred că o vedeți și dvs. ca și mine. Zilnic îl vedem pe domnul Iohannis, pe domnul Orban, pe Vela, pe Tătaru, mai puțin pe liderii altor partide politice, ceea ce înseamnă că PNL-ul profită, într-un fel, pentru promovarea proprie, de această pandemie. Dacă ar fi foarte vigilenți cu interesele românilor, alegerile ar fi trebuit amânate. Nu? Amânăm școala, dar nu amânăm alegerile”, a spus Țuțuianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *