Șase fotbaliști diagnosticați cu COVID-19. Antrenorul FC Botoșani: Sănătatea e mai presus de orice meci, retrogradări, campionat

Sase jucatori de la Dinamo au fost testati pozitiv de Covid-19! Jucatorii au fost trimisi in izolare acasa iar testele vor fi reluate. Cei 6 jucatori sunt: Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Stefan Fara, Alexandru Rauta si Vali Lazar. 

Dinamo a fost primul club din Liga 1 la care s-a depistat un caz de coronavirus, dupa ce magazionerul clubului a fost testat pozitiv.

Antrenorul FC Botoșani, Marius Croitoru, susține că sănătatea jucătorilor este mai importantă decât orice meci din campionat.

„Sănătatea e mai presus decât orice, de meci, de retrogradări, de campionat. Este vorba de sănătatea unor băieți tineri, a unor oameni și nu este de joacă. Din păcate, pentru ei a venit un moment chiar neplăcut. Important este să fie sănătoși, să treacă peste această problemă, iar în ceea ce privește campionatul să încerce să joace cu cine are, să-și rezolve problema pentru că au o problemă mare din punctul acesta de vedere”, a declarat Marius Croitoru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *