Mihaela Huncă și-a anunțat oficial candidatura la președinția Consiliului Județean pe listele Pro România: Botoşani merită mult mai mult

Deputatul Pro România, Mihaela Huncă, și-a anunțat oficial candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani.

Huncă susține că, candidează pe această funcție, întrucât s-a săturat ca, poate cel mai ofertant şi frumos judeţ al ţării, să fie marginalizat de zeci de ani de zile.

Prin lipsa unei infrastructuri civilizate investitorii sunt alungaţi sau descurajaţi. Candidez pentru a pune capăt promisiunilor deşarte aruncate în faţa botoşănenilor ani la rândul.  Botoşaniul este leagănul geniilor culturii româneşti. Prin urmare, județul Botoșani are un potențial turistic extraordinar, dar, din păcate, conducătorii nu au făcut mai nimic pentru a promova acest județ. Fie că e vorba de turismul cultural, ecumenic, ecologic sau orice alt fel, în Botoșani niciunul nu este exploatat corespunzător. Ştiu ce am de făcut şi am şi experienţa necesară” a spus Mihaela Huncă.

Coordonatorul Pro România Botoșani susține că a venit vremea ca proiectele majore din infrastructură din Botoşani, drumuri, aducţiune de apă, canalizare, extinderea rețelei de gaz, să fie finalizate şi după caz chiar începute, pentru ca județul să se dezvolte pe toate planurile: cultură, educaţie, sănătate, sport, economie și agricultura.

Botoşani merită mult mai mult. Botoşani merită conducători cărora să le pese cu adevărat de oameni. Am decis să îmi pun toată experiența mea profesională și politică în slujba locuitorilor județului Botoșani, oameni harnici și inimoși cu care deseori m-am întâlnit”, a mai spus Mihaela Huncă. 

2 thoughts on “Mihaela Huncă și-a anunțat oficial candidatura la președinția Consiliului Județean pe listele Pro România: Botoşani merită mult mai mult

  1. Mamaie, e adevarat ca botosanenii merita mai mult. Cu mult mai mult decat ceea ce poti tu sa dai…

    1. Corect.
      Ne face pe toti sportivi si divorteaza de fiecare dintre noi pentru a-si pastra privilegiile.
      Eventual ne face pe toti directori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *