Migrare în masă de la PSD Botoșani la Pro România. Printre cei care au părăsit PSD se numără și șefi de instituții

Peste 40 de membri ai PSD Botoșani au migrat spre Pro România, după trecerea vicepreședintelui CJ, Liviu Toma, la această formațiune politică.

Anunțul a fost făcut, vineri, în cadrul unei conferințe de presă la Pro România, printre cei care au mai părăsit PSD se numără Vasile Halasanu, fost președinte de organizație municipală, actualmente director a Asociația ADI Aqua, Albert Tanasa-directorul Nova Apaserv, dar și alți membri din organizația municipală a PSD.

Liviu Toma, care a fost prezentat oficial candidatul Pro România la Primăria Botoșani, a declarat că nu s-a mai regăsit în PSD.

PSD Botoșani este  condus de doar două-trei persoane acum. Am adus cu mine peste 40 de oameni”, a precizat Toma.

La rându său, și Albert Tanase a spus că venirea la Pro România este necondiționată și că este o provocare.

Mi-am făcut cu vârf și îndesat datoria la PSD timp de 18 ani. Aici am găsit o altă echipă și am ferma convingere că această echipă se bazează pe principii și transparență”, a spus Albert Tanasă.

One thought on “Migrare în masă de la PSD Botoșani la Pro România. Printre cei care au părăsit PSD se numără și șefi de instituții

  1. Fa Doino, fa ceva!! Ce dracu’? Cand vezi ca-ti fuge septelul, inchide naibii portile..?. Oricum, fugarii din pzd nu prea seamana a septel, mai degraba a sobolani care parasesc corabia ce se scufunda! Sobolani…hmmmm…ce cuvant pe placul sefului tau, infractorul suprem, marele nimic, dragnea…Iti mai amintesti, fa Doino? Ce vremuri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *