FC Botoșani îl vrea înapoi pe Fabbrini: „Îi fac ofertă acum, în direct!”

foto: prosport

Prezența lui Diego Fabbrini la Dinamo nu mai este văzută cu ochi buni de multă lume din cadrul sau din jurul clubului. Valeriu Iftime, patronul celor de la Botoșani, i-a făcut o ofertă în direct fostului jucător din nordul Moldovei.

Dinamo este pe marginea prăpastiei, iar lupta pentru supraviețuirea în Liga 1 este îngreunată de noile cazuri de coronavirus descoperite în club. Și Diego Fabbrini este văzut ca un vinovat de serviciu, dar nu atât din cauza jocului său, cât mai ales din cauza salariului uriaș pentru situația financiară din Ștefan cel Mare.

„Aș vrea ca Fabrini să fie al meu. Îi fac ofertă acum, în direct, dacă vrea să se relanseze. Nu știu dacă l-a stricat Dinamo, dar este un fotbalist senzațional pentru campionatul nostru. Dacă este bine reglat și bine inclus în grup… bine, el trebuie să înțeleagă că în România trebuie să te integrezi bine în grup, nu să te înțelegi cu patronul”, a declarat Valeriu Iftime la Digi Sport.

Aducerea mijlocașului italian nu a fost văzută cu ochi buni nici de Ioan Andone, care crede că Dinamo făcut multe greșeli de strategie atunci când a asigurat salarii așa mari precum cel al lui Fabbrini:

„A fost o greșeală aducerea lui Fabbrini. Florin a fost cu gura mare… Atât! Dar Fabbrini are salariu imens! 16.000 de euro. Da-i 10.000 de euro, diferența de 6.000 dacă se indeplinește obiectivul ori câteva luni. A jucat bine la Botoșani, dar în Bulgaria de ce n-a jucat? Ăsta e un semn de întrebare dacă-l aduci la Dinamo. Nu?”, a spus Ioan Andone la ProSport Live.

Sursa: prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *