Un fost lider sindical anunță că va candida pentru funcția de primar al municipiului Botoșani. El propune interzicerea accesului în municipiu a vehiculelor de mare tonaj

Andrei Paramanov
Andrei Paramanov

Fostul lider al sindicatului din Direcția Generală a Finanțelor Publice Botoșani, Andrei Paramanov, și-a anunțat, joi, candidatura la funcția de primar al municipiului Botoșani. El va intra în cursa electorală din partea Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), al cărui vicepreședinte este la nivel județean.

Paramanov își dorește schimbări ample pentru Botoșani, de la refacerea sistemului de canalizare al municipiului, până la fluidizarea traficului și interzicerea accesului în oraș a vehiculelor de mare tonaj.

Candidatura mea la funcția de Primar al municipiului Botoșani are că scop îmbunătățirea și majorarea veniturilor Primăriei și totodată urmărirea modului cum sunt cheltuiți acești bani publici, adică dacă sunt respectate doleanțele populației preluate că prioritate în campania electorală.
 Îmi doresc eliminarea accesului autovehiculelor de mare tonaj pe teritoriul municipiului, deoarece distrug infrastructura rutiera a orașului. La fel, scoaterea de pe teritoriul municipiului a autovehiculelor de transport marfă sau persoane care parchează peste noapte în oraș și ocupă locurile de parcare autoturismelor. Aceștia vor putea parca peste noapte în parcări amenajate special acestui scop, sigur contra cost”, a spus fostul lider sindical din Finanțele Publice.

O altă prioritatea acestuia este repararea infrastructurii canalizării atât pentru pluvial, cât și pentru menajer. De asemenea, fluidizarea circulației autovehiculelor prin modificarea accesului, respectiv înființarea de sensuri giratorii și unice. Schimbarea contractelor de concesiune parcări la domiciliu, cu rezervare 24/24 din zi/noapte, în contracte cu rezervare în perioada 17/8, restul perioadei, adică 8/17, să poată parca oricine.

Pentru Consiliul Județean, PPU (social-liberal) o va arunca în luptă pe Corina Dănuță, președintele organizației municipale a acestei formațiuni politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *