O mamă din Botoșani riscă să moară fiindcă nu are bani pentru tratament. Și-a pierdut mama, a fost părăsită de soț, apoi medicii i-au dat un diagnostic crunt

Strigăt disperat după ajutor al unei mame din Botoșani. Cristina Șterbeț are 33 de ani și trăiește un coșmar de doi ani de zile. După ce și-a pierdut mama din cauza unei necruțătoare boli și după ce a fost părăsită de soț, femeia, care a rămas singura cu un copil, Cristina Șterbeț a fost diagnosticată cu cancer la țesutul osos.

Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, Cristina a reușit să se opereze, dar are din nou nevoie ajutor.

„Am iar nevoie de sprijinul si sustinerea dvstra, nu mai am la cine sa apelez. În urma unui control de rutina mi-au depistat ca boala a avansat. Sunt metastaze la plămâni si la coaste. Urmează o perioada de chimioterapii, radioterapii, chiar nu este exclusa o intervenție chirurgicala și iar recuperare și reabilitare. Este o cheltuiala enorma pt mine care sunt fără sursa de venit. Pt perioada de acum cu multe chimioterapii și reabilitări si multe proceduri inca neidentificate, fara inca nici un plan sigur de tratatment ar fi nevoie de cel putin 10 000 euro, pentru un început, pe care nici nu-i am. Rog, mult, in numele lui Dumnezeu și din adâncul sufletului meu sa mă ajutați sa trec peste perioada asta grea, sa lupt ca sa-mi revin și sa pot duce o viață normală alături de fiica mea. Vă mulțumesc mult, Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze in toate!”, este mesajul femeii.

Detalii: AICI!

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *