FOTO! Jandarmii botoșăneni au donat sânge

40 de jandarmi botoșăneni au participat în zilele de 15 și 16 iulie la campania națională de donare de sânge inițiată de Patriarhia Română.

Aceștia s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguine din Botoșani și au donat sânge pentru a veni în ajutorul celor aflați în suferință.

În ultimul timp, în spațiul public s-au înmulțit apelurile de implicare voluntară și ajutorare a semenilor aflați în suferință, pentru care donarea de sânge înseamnă viață. Vedem sau auzim zilnic despre cazuri de bolnavi ajutați și vindecați prin efortul unor oameni inimoși și dezinteresați, motiv pentru care ne alăturăm de fiecare dată acestor inițiative nobile”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi. 

Nu este prima acțiune de acest gen din acest an, 50 de jandarmi acceptând în luna februarie provocarea pompierilor botoșăneni în cadrul campaniei ,,Te provoc! Fii salvatorul celor care au nevoie de sânge!”
De altfel, în ultimii trei ani, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a participat la nu mai puțin de nouă activități similare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *