Un cunoscut om de afaceri s-a sinucis după ce a produs un accident

Un cunoscut om de afaceri din Bistrița s-a sinucis la câteva ore după ce a făcut intenționat un accident auto.

Omul de afaceri Mihail Belei s-a stins din viață noaptea trecută. Din câte se pare, Mihai Belei a ales să-și pună singur capăt zilelelor, fiind găsit spânzurat.

Apropiații săi au povestit că aceasta ar fi fost la a doua tentativă în ultimele 24 de ore. Acesta ar fi încercat să se sinucidă, cu câteva ore mai devreme, cu ajutorul autoturismului, provocând intenționat un accident.

S-a ales însă doar cu câteva contuzii, iar câteva ore mai târziu a mai încercat o dată, spânzurându-se de una dintre schelele de la casa sa din București. Acolo a și fost găsit aproape de miezul nopții.

Se pare că problemele în căsnicie l-ar fi determinat să recurgă la acest gest. Acesta avea din ultima căsnicie o fetiță de doar câțiva anișori.

Omul de afaceri a mai avut astfel de tentative. Mihail Belei a deținut mai multe afaceri în Bistrița până în urmă cu câțiva ani, când a părăsit orașul. A deținut o șaormerie, un  ziar online, dar și o agenție de publicitate. A fost fiul lui Mihail Belei, un cunoscut fost șef de la Pașapoarte.

În ultima sa postare de pe Facebook, de ieri, acesta precizează: „Viața este frumoasă, dar pentru mine….”. În comentariile la această postare le transmite celor trei copii ai săi, Ema, Andreas și Elsa că îi iubește.

Dispariția sa a fost confirmată și de Călin Lucian Farcaș, un prieten și fost parteneri de afaceri. Cu acesta a împărțit Mihai Belei drepturile de transfer ale jucătorului Taher Bawab, fost jucător la Gloria Bistrița”, anunță bistrițeanul.ro.

Sursa: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *