A fost predat amplasamentul pentru modernizarea drumului Botoșani- Târgu Frumos

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași a anunțat că în cursul dimineții de miercuri s-a semnat procesul verbal de predare/primire a amplasamentului DN 28B, Târgu Frumos – Hârlău – Botoșani, în vederea derulării lucrărilor de modernizare.

O comisie formată din specialiști ai DRDP Iași, antreprenorul lucrării și proiectanți s-au deplasat în teren, pentru vizualizarea traseului și predarea spre execuție a obiectivului. După realizarea proiectului tehnic și obținerea avizelor aferente vor demara lucrările efective, termen evaluat peste circa șase luni.

Lucrarea de modernizarea este evaluată la 268,610 milioane de lei (peste 50 de milioane de euro), fără TVA şi presupune proiectarea drumului şi execuţia lucrărilor pe o lungime de 71,51 kilometri, dintre care 39 de kilometri pe teritoriul judeţului Botoşani.

One thought on “A fost predat amplasamentul pentru modernizarea drumului Botoșani- Târgu Frumos

  1. Draga PNL draga PSD multumim pentru eforturile facute pentru a se incepe aceasta lucrare pentru acest colt sarc de tara. Va rugam sa nu permiteti ca fondurile publice sa nu fie irosite ca la multe alte lucrari de drumuri nationale, autostrazi, drumuri judetene etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *