Renunță la Primăria Botoșani! Un candidat a anunțat că nu mai candidează pentru funcția de primar

Primarul comunei Cristești, Lucian Borfotină, candidatul ALDE la Primăria Botoșani, a anunțat că nu mai vrea scaunul de primar al municipiului Botoșani. Acesta susține că mai vrea un mandat la Primăria Cristești pentru a finaliza proiectele începute deja.

Dragii mei, doresc sa incep prin a-mi cere scuze publice tuturor cetatenilor municipiului Botosani care au crezut in candidatura mea, m-au sustinut si au dorit schimbarea. Din pacate sunt nevoit sa va anunt ca nu mai candidez la primaria Municipiului Botosani. Motivele sunt multe, insa cel mai important il reprezinta faptul ca marea majoritate a locuitorilor comunei Cristesti doresc in mod neconditionat sa conduc Primaria inca un mandat, pentru a finaliza proiectele in curs, care au o mare importanta pentru confortul si situatia economica a comunei”, a precizat Lucian Borfotină.

2 thoughts on “Renunță la Primăria Botoșani! Un candidat a anunțat că nu mai candidează pentru funcția de primar

  1. Alegatorii asteptau altfel de candidati. Din nou alegeri ratate. Sistemul partidelor actuale trimite acelasi fel de oameni pusi pe capatuiala gata sa vanda si propriile mame.

  2. Ha, ha, ha…Ha, ha, ha…Ha, ha, ha…Are de continuat proiecte incepute…Da’ cand ti-ai depus candidatura, nu aveai proiecte? Cu 3% in sondaje, cat cred eu ca aveai, cred ca ai facut un lucru intelept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *