Jaf la o sală de păcănele. Atacatorul este încă în libertate

Jaf cu focuri de armă la o sală de jocuri mecanice din localitatea Greci, din județul Tulcea. Un individ cu fața acoperită cu o cagulă l-a determinat pe un angajat, sub amenințarea cu un pistol, să îi dea aproximativ 5.000 de lei din caserie și din aparatele de jocuri de noroc.

Polițiștii din tot județul îl caută la această oră.

Jaful a avut loc în jurul orei 3 dimineața, când nu se mai afla nimeni altcineva în sala de jocuri de noroc, decât angajatul care a fost amenințat cu pistolul.

Acesta a dat dovadă însă de prezență de spirit și a apucat să apese butonul de panică. Agentul unei firme de protecție și pază a ajuns la obiectiv chiar în momentul în care individul cu fața acoperită cu o cagulă ieșea pe ușă.

A fost împins și amenințat, la rândul lui, cu arma. Agentul nu s-a pierdut cu firea și a alergat după hoț, însă acesta a tras asupra lui mai multe focuri de armă și l-a rănit ușor la cap.

Surse din cadrul poliției spun că, potrivit primelor date, arma folosită ar fi una neletala. La această oră sunt filtre în tot județul Tulcea și anchetatorii încearcă să îl identifice și să îl găsească pe cel care a comis jaful.

Sursa: Stirile Protv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *