Primarul Flutur, avertisment către Nova Apaserv: Să curețe rigolele, să redimensioneze rețelele ca să nu mai avem inundații. Nu mai plătim apa de ploaie!

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, cere societății Nova Apaserv să rezolve problema rigolelor înfundate, astfel încât să nu mai fie inundate zone din municipiu în urma ploilor torențiale. 

Edilul a lansat un avertisment la adresa reprezentanților societății și spune că municipiul Botoșani nu va mai plăti factura lunară de 1,5 milioane lei pentru apa pluvială. 

Flutur spune  că anual sunt inundate mai multe zone din municipiu iar cetățenii arată cu degetul spre primărie și primar, deși această problemă nu este a municipalității. 

Noi tot le dădeam păsuire, dar acum s-a umplut paharul până la refuz, pentru că cetățeanul de rând nu înțelege. Dacă vede o stradă inundată, spune primăria este de vină, primarul. Nu ține de primărie, dar de acum încolo va ține de primărie, pentru că este incredibil ca fiecare dintre noi să plătim apa pluvială. Este incredibil ca doar primăria să plătească doar pentru apa de ploaie câte 15 miliarde lei vechi în fiecare an și noi să ne trezim în iunie că avem aceeași problemă. Oameni buni, nu-mi explicați că toate rigolele sunt înfundate, nu este treaba noastră. Noi plătim. Să curețe rigolele, să gândească în timp și să redimensioneze rețelele din zonele cu probleme. Nu mai plătim apa de ploaie”, a spus primarul municipiului Botoșani. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *