FOTO Accident mortal pe șantierul unei biserici din Botoșani! Un bărbat a căzut de pe schelă, decedând pe loc

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit, luni, în timp ce lucra pe un șantier din comuna Havârna. Bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut de pe o schelă amenajată pentru construcția unei biserici penticostale. 

Din nefericire, botoșăneanul a căzut în cap, decedând imediat după impactul cu solul. Cadrele medicale de pe ambulanța ajunsă la fața locului nu au făcut decât să constate decesul. Polițiștii din Botoșani au ajuns la fața locului și au demarat o anchetă pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul de muncă.

Dimineață a venit la 8.10 și încă mi-am zis că nu am văzut om harnic ca ăsta. A căzut și a murit. A venit ambulanța, dar nu a constatat decât că e mort”, a spus o femeie martoră la eveniment.

Se pare că bărbatul, Victor Gafincu, respectiv lucra ca voluntar la biserica respectivă, însă cu toate acestea autoritățile de muncă au declanșat și ele propria anchetă pentru stabilirea circumstanțelor în care omul a ajuns pe șantier.

 

One thought on “FOTO Accident mortal pe șantierul unei biserici din Botoșani! Un bărbat a căzut de pe schelă, decedând pe loc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *