Ministrul Educației, despre cum va începe școala în septembrie: Cel mai bun scenariu – unii elevi vor fi la școală și alții vor urmări cursurile în sistem online

Ministrul Educației, Monica Anisie a declarat că cel mai bun scenariu pentru începutul școlii în septembrie ar fi acela prin care „unii elevi vor fi la școală și alții vor urmări cursurile în sistem online”, potrivit Digi24.ro.

Ministrul a precizat că a analizat modalitățile în care se poate redeschide școala de la toamnă.

Toate scenariile pe care le avem țin cont de recomandările Ministerului Sănătății. Cel mai bun scenariu va fi acela în care elevii, unii vor fi la școală și alții vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcție de situația epidemiologică, a anunțat Anisie.

Luăm în calcul, dacă nu va fi nicio problemă, dar nu cred, unul dintre scenarii era să începem normal, dar nu e cazul de situație normală – sau dacă va fi din ce în ce mai rău mai rău, să continuăm învățarea online”.

E adevărat că am avut o perioadă în care a trebuit să ne adaptăm la o situație dificilă. Ne vom adapta, vom realiza cursuri de formare în această perioadă pentru profesori pentru a îmbunătăți ceea ce s-a făcut”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *