Senatorul PNL Costel Șoptică către PSD: Încetați să vă mai asumați reușitele primarilor!

Senatorul PNL Costel Șoptică a transmis, luni, un comunicat de presă prin care îi contrazice pe social-democrați că ar fi finanțat 500 de investiții în județul Botoșani. 

Parlamentarul liberal spune că atacurile grosolane din partea liderilor social-democrați botoșăneni, cu reîncălzirea unor subiecte tip creșterea pensiilor, securitatea bătrânilor, falsa temă a inexistenței pericolului virusului COVID 19 răspândită la nivel județean și național, au iritat inclusiv și oamenii care aveau cât de cât o apreciere și pentru ei.

Citește și: Comunicat PSD: Unii fac proiecte și muncesc, alții beau și chefuiesc! PSD = 500 de investiții în județul Botoșani, PNL = Zero investiții, zeci de petreceri și tunuri!

 

PSD Botoșani își arogă 500 de investiții aduse în județul Botoșani pe perioada guvernării lor. Îi întrebăm public: unde sunt aceste investiții pe care și le însușesc? Domnilor de la PSD, v-ați încurcat în cifre, cele două zerouri de la finalul cifrei “500” reprezintă de fapt cuantumul investițiilor realizate în ultimii ani în județul Botoșani, adică “ZERO”. Și asta nu o spunem noi, ci statisticile de la nivelul Consiliului Județean Botoșani pe care îl patronați de patru ani de zile. Încetați să vă mai asumați reușitele primarilor! Primarilor PSD le-ați transferat cu picătura sume de bani de la Guvern, adică din banii românilor, pentru investiții minore. În schimb, ați lăsat fără bani administrațiile liberale. Însă eforturile primarilor PNL de a accesa fonduri europene au dat roade. Datorită gândirii și viziunii îndreptate spre dezvoltare, primarii liberali au implementat proiecte ample care se răsfrâng în bunăstarea botoșănenilor. În momentul de față, prin lobby-ul făcut la nivel central de către liderul PNL Botoșani, senatorul Costel Șoptică și cu sprijinul echipei guvernamentale botoșănene, se pun bazele unor proiecte necesare și reale pentru toate localitățile județului nostru, indiferent de culoarea politică. Minciuna este modul de gândire a PSD Botoșani! Numai în ultimii 4 ani, deși au avut guvernare locală și națională, au demonstrat că nu le pasă de soarta botoșănenilor. În continuare, botoșănenii se plâng de lipsa infrastructurii rutiere, de lipsa aducțiunilor de apă, de lipsa canalizării, a gazului, chestiuni care nu au fost niciodată prioritare pentru PSD. Au ținut județul în sărăcie, ieșind public numai cu discursuri populiste”, a spus Șoptică.

One thought on “Senatorul PNL Costel Șoptică către PSD: Încetați să vă mai asumați reușitele primarilor!

  1. Șiiii… voi nu faceți la fel? Sunteți toți o apă și-un pământ!
    Măi Șoptică, te știu profesor parcă, caută- și tu subiecte mai de doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com