FOTO Căsătorie la conac! Fata fostului şef al Poliţiei Rutiere din Botoșani s-a căsătorit cu fiul unui cunoscut om de afaceri

Fata fostului șef al Poliției Rutiere din Botoșani, Dumitru Zmău, s-a căsătorit, duminică, cu fiul omului de afaceri Culiță Barabaș. Ioana Zmău și iubitul acesteia și-au legat destinele la Conacul Polizu din Deleni, în prezența a numeroși invitați din Botoșani.

Cei doi tineri au fost căsătoriți civil de reprezentanții Primăriei din Deleni, iar martorii juridici ai acestui eveniment au fost notarul Ecaterina (Katy) Șfaițer, nimeni alta decât fiica omului de afaceri Cornel Șfaițer, și soțul acesteia, Alexandru Stanciu.

Alături de miri și de părinții acestora, Violeta și Dumitru Zmău, respectiv Adriana și Culiță Barabaș, au mai fost prezenți la eveniment Daniela și Cornel Șfaițer, Anca și Tonino Boldea, primarul din Mihai Eminescu, Aneta Gireadă și soțul său Verginel Gireadă, dar și finanțistul Paul Musteață cu soția sa Elena.

Ioana și Răzvan Barabaș nu au stabilit, deocamdată, detalii cu privire la nunta lor, ca urmare a contextului generat de epidemia de coronavirus. Cei doi vor să organizeze petrecerea nunții cu foarte mulți prieteni și în condiții de securitate sanitară maximă, așa încât așteaptă ca virusul să dispară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *