FOTO Botoșănean de 52 de ani rănit grav într-un accident. A intrat pe contrasens și s-a izbit într-un autoturism

Un botoșănean de 52 de ani a fost rănit în accidentul rutier care a avut loc, duminică, pe Calea Unirii din municipiul Suceava. Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava un bărbat de 52 ani din județul Botoșani a pierdut controlul asupra direcției de mers după care a pătruns pe sensul opus de mers și intrat în coliziune cu autoturismul care circula din sens opus, condus regulamentar de un bărbat de 35 ani din judeţul Neamț.

În urma impactului dintre cele două vehicule autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani din judeţul Neamţ a fost proiectat în autoturismul care circula în spatele său, condus regulamentar de un bărbat de 51 ani, din orașul Siret.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a două persoane, respectiv a conducătorului auto de 53 de ani din judeţul Botoşani și a unei femei, pasager pe locul din dreapta față în autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani din judeţul Neamţ, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto, bărbatul de 35 de ani din judeţul Neamţ şi bărbatul de 51 de ani din oraşul Siret au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cauza stării de sănătate conducătorul auto de 52 de ani din judeţul Botoşani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar ulterior la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *