Reacție virulentă a unui cunoscut botoșănean: Dacă ați vedea mâinile țăranului care îi hrănește și pe acești medici iar apoi ați compara veniturile, v-ar fi rușine să mai arătați pălmuțele astea fine

Foto: Facebook

Daniel Ciobbanu, botoșăneanul care a devenit celebru la nivel internațional prin modelling, dar și prin modul său de a promova dieta sănătoasă, a reacționat dur la adresa celor care postează pe rețelele de socializare palmele încrețite ale cadrelor medicale aflate în lupta cu COVID-19.

Botoșăneanul arată că oamenii din mediul rural au mâinile distruse de muncă și își fac treaba pe venituri mult mai mici decât al medicilor.

Iată postarea care a devenit virală pe internet:

Dacă ați vedea mâinile țăranului care îi hrănește și pe acești medici iar apoi ați compara veniturile pe care aceștia din urmă le încasează în comparatie cu cele pe care cei dintâi le încasează stând la tarabă în piață, cu siguranță v-ar fi rusine să mai arătați palmuțele astea finuțe ușor încrețite ale celor ce “vor să salveze vieți cu forța” în plandemia guvernului marionetă! După 3 ani în care am învățat tainele pământului, vă spun cu toată sinceritatea faptul că o cultură BIO poate fi obținută numai dacă ești prezent cu sapa zi de zi în grădină. Pentru cei cărora nu le pasă dacă hrana e BIO sau nu, le spun doar atât: să nu vă mire atunci când boala apare! Corpul vostru este ceea ce mâncați și ceea ce gândiți! Mâncați “chimicale”, luați medicamente, consumați produse modificate genetic…? Atunci speranța voastră de viață va scade, posibilitatea de a procrea se va reduce drastic iar energia organismului se va diminua simțitor odată cu trecerea anilor. Dacă cineva va avea tupeul sau nesimțirea să râdă sau să comenteze negativ această postare, va zbura instant din lista de prieteni! Nu spun că nu sunt și Oameni printre ei. Unul este fără doar si poate domnul doctor Răzvan Constantinescu. Altul, cu siguranță este domnul profesor doctor Vasile Astărăstoae. Mă înclin în fața domniilor lor pentru demnitatea si verticalitatea de care dau dovadă în aceste vremuri tulburi!”, spune Daniel.

Tânărul este tot mai prezent pe rețelele de socializare, iar modul său de a trăi, consumând doar produse bio, imunizându-se natural, atrage tot mai mulți adepți atât din Botoșani, cât și din alte județe.

 

One thought on “Reacție virulentă a unui cunoscut botoșănean: Dacă ați vedea mâinile țăranului care îi hrănește și pe acești medici iar apoi ați compara veniturile, v-ar fi rușine să mai arătați pălmuțele astea fine

  1. ia spuneti-mi: ciobanasul se da uneori jos de pe piedestal, sau face agricultura si Facebook de acolo, de sus?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *