Accident cu patru răniți în municipiul Botoșani. Un tânăr a intrat cu mașina într-un cap de pod

politie, accident, stiri botosani, oriceUn tânăr de 23 de ani a produs un accident cu victime, însă după producerea faptei s-a deplasat la domiciliu.

Accidentul a fost ulterior anunțat la Poliție, iar în urma verificărilor s-a stabilit că, duminică, în jurul orei 22:30, tânărul din comuna Boroaia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tulbureni, din municipiul Botoșani, la ieșirea din sensul giratoriu, pierde controlul asupra direcției de deplasare, împrejurare în care intră în coliziune cu un cap de pod de pe marginea părții carosabile.

În urma impactului, conducătorul auto s-a deplasat cu autoturismul în curtea locuinței.

La momentul impactului, în interiorul autoturismului, se mai aflau, patru tineri de 23, 22, 18 și 14 ani, din municipiul Botoșani, care, după producerea accidentului s-au deplasat la domiciliu.

Ulterior, tinerii care se aflau în autoturism, în calitate de pasageri, s-au prezentat la spital, acuzând dureri, ocazie cu care au declarat că au fost victimele unui accident rutier.

 Conducătorul auto a fost identificat de către polițiști, iar în urma testării cu aparatul alcooltest valoarea rezultată a fost de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

  Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând ca în funcție de rezultatul cercetărilor să se propună soluție procedurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *