Drama femeii rănită în accidentul de pe Sucevei. „M-a nenorocit”. Șoferul vinovat nu i-a oferit niciun ajutor

Ioana Mihai are 30 de ani și locuiește în satul Mănăstireni. Este mama a trei fete și a unui băiat. În decembrie 2019, aceasta a mers în Botoșani să își aștepte soțul, care venea din Germania. Un accident cumplit a nenorocit-o.

Un autoturism Porsche circula dinspre Calea Națională  către Pacea, pe calea de rulare a tramvaiului. El s-a ciocnit de un Audi, care ieșea de la Carrefour.

Șoferul de pe  Porsche, care circula pe linia de tramvai, pierde controlul volanului și ajunge pe trotuar, unde o lovește pe femeia de 30 de ani și copilul său de 6 ani.

„Eram eu cu un băiețel, cu o soră de-a mea și cu un cumnat ne-am dus. Și în timp ce stăteam și îl așteptam pe soțul pe trotuar a venit o mașină și ne-a izbit în gard. Eram însărcinată în patru luni jumătate. La sarcină nu am pățit nimic, numai picioarele mi le-a afectat și băiețelul… ne-a accidentat pe amândoi și am rămas jos acolo”, a declarat Ioana Mihai, în cadrul unei emisiuni realizate de Andreea Ursu.

Femeia a ajuns la Iași, unde a fost operată și a urmat o perioadă de câteva săptămâni în spital.

Două luni jumate am stat la pat, în pampers, și… cu ajutorul soțului și al fetei, aia mare.Băiețelul are placă la picior”, a spus femeia.

Povestește că șoferul care a accidentat-o și-a cerut scuze imediat după accident, apoi s-a făcut nevăzut. A mai venit o dată la spital la Iași să vadă cum se simte și de atunci nu mai știe nimic de el. Nu a încercat să o ajute cu nimic, nu i-a dat un telefon, nu a venit să o vadă, nu l-a interesat, spune femeia.

El, când m-a accidentat atunci, eu eram jos pe trotuar și a venit și m-a mângâiat pe față și m-a întrebat dacă sunt conștientă, câți ani am, câți copii am și de unde sunt. Atât m-a întrebat el. După aia a venit la Iași, după câteva zile, cu soția lui. […] Am spus la ce a venit, m-a nenorocit… a venit să mă nenorocească și aici? Și-a cerut scuze și apoi au ieșit pe hol și soția a spus că nu sunt așa grav accidentată”, a povestit femeia.

Medicii nu știu dacă aceasta va mai putea merge vreodată, iar femeia este dezamăgită. O nouă operație ar însemna bani, iar ea nu își permite.

Mă bucur că am rămas, așa cum am rămas, între copii. Când eram la Iași, fata a scris pe birou- Doamne, aduceți-o pe mama sănătoasă, nu o aduceți moartă de la Iași!-”, a povestit, plângând, femeia, care se deplasează cu ajutorul unor cârje.

Soțul lucrează acum cu ziua prin sat. Abia se descurcă cu banii, iar neajunsurile sunt multe. Cei care vor să ofere un ajutor familiei Mihai, pot afla mai multe detalii la nr. de telefon 0751 888 007.

Vești bune! Mămica rănită în accidentul de la Carrefour a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă

 

One thought on “Drama femeii rănită în accidentul de pe Sucevei. „M-a nenorocit”. Șoferul vinovat nu i-a oferit niciun ajutor

  1. În țara noastră victimă e mult mai greu să fii decât infractor.Nu se face dreptate .Trec ani și ani până când se termină un proces și nu poți recupera nici măcar ce a decis instanța. RUSINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *