Se schimbă regulile de înmatriculare a mașinilor! Totul se va face printr-un singur document. Adio, hârtii și stat la cozi!

Regulile de înmatriculare se schimbă radical și nu va mai fi nevoie de dosare pline cu hârtii și de ore petrecute la ghișeele serviciilor de înmatriculare. Totul se va face printr-un singur document încheiat intre cumpărător și vânzător.

Dealerii auto vor avea posibilitatea să înmatriculeze direct autoturismele noilor proprietari, printr-un singur document pe care cumpărătorul îl încheie cu vânzătorul.

Marcel Vela a anunţat că va semna, vineri, un ordin de ministru prin care toţi dealerii de autovehicule din România, inclusiv cei doi mari producători autohtoni Dacia Renault şi Ford vor avea posibilitatea să înmatriculeze direct autoturismele noilor proprietari, printr-un singur document pe care cumpărătorul îl încheie cu vânzătorul.

„Astăzi, voi semna Ordinul ministrului Afacerilor Interne prin care înmatricularea vehiculelor să poată să fie făcută într-un mod mai eficient mai simplu, astfel încât cetăţenii să nu mai fie puşi în situaţia în care pierd timpul, stau la cozi în zone aglomerate, mai ales în această perioadă delicată din punct de vedere sanitar. Prin acest ordin, toţi dealerii de autoturisme, de autovehicule din România, inclusiv producătorii, cei trei mari producători – Dacia, Renault şi Ford – vor avea posibilitatea să înmatriculeze direct autoturismele noilor proprietari printr-un simplu document, un mandat pe care cumpărătorul îl încheie cu vânzătorul„, a spus Vela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *