FOTO Șocant! Botoșăneanul care și-a înjunghiat concubina s-a aruncat în fața trenului, în timp ce era căutat de polițiști. A murit decapitat

Caz șocant, vineri, înregistrat la Botoșani. Bărbatul din Albești, care și-a înjunghiat iubita, s-a aruncat în fața trenului, în timp ce polițiștii erau pe urmele lui. 

Botoşăneanul de 47 de ani fugise de acasă la scurt timp după ce s-a produs agresiunea, iar poliţiştii, care au fost alertaţi prin 112, au plecat să îl caute. 

Când s-a văzut cu polițiștii şi jandarmii pe urme, bărbatul s-a aruncat în fața trenului Dorohoi-Iași, fiind decapitat.

In timp ce se efectuau verificari pentru identificarea autorului, am fost sesizati de conductorul de tren ca o persoana a fost calcată”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Concubina acestuia, de 45 de ani, se află în stare critică la spital.

În 2018, femeia a obtinut  de la Judecatoria Botosani, ordin de protectie impotriva autorului, acesta din urma fiind cercetat intr-un dosar penal pentru infractiunile de amemintare, distrugere si nerespectarea hotararii judecatoresti, dosar care a fost solutionat cu clasare, intrucat victima s-a impacat cu el si si-a retras plangerea penala.

Vineri dimineață însă, femeia lucra intr o gradina din vecinatatea casei. La un moment dat, si a facut aparitia fostul concubin, care a luat o furca de pe sol si ar fi lovit o in zona spatelui, apoi ar fi intepat o cu un cutit in zona gatului si a capului. Intre ei a intervenit nepoata victimei, de 16 ani, moment in care autorul a parasit locul faptei.

 

Botoșăneancă bătută și înjunghiată de fostul concubin care a observat-o muncind în grădină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *