Situație sensibilă! Elevi cu medii de 8, din Botoșani, nerepartizați la licee

Patru elevi cu medii de 8 și alți câțiva zeci cu medii de 7 nu au fost repartizați de calculator la liceele din Botoșani. 

Aceștia au rămas pe dinafară, cel mai probabil din cauză că nu și-au pus suficiente opțiuni pe fișa de admitere.

Este cazul unui elev cu media 8.36 de la Liceul Vorona, rămas nerepartizat, a unui elev cu media 8.30 de la  Liceul Padagogic și a altuia cu media 8.10 de la Școala 7 Botoșani, respectiv 8.04 de la Școala 11 Botoșani.

De asemenea, sunt zeci de elevi cu media 7 rămași nerepartizați, dar și cu media 2. În total, 176 de elevi din județul Botoșani au rămas nerepartizați la licee.

Aceştia vor intra în următoarea etapă de admitere (24 iulie – 3 august 2020), alături de absolvenții clasei a VIII-a repartizaţi computerizat în prima etapă de admitere, dar care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen, de candidaţii care nu au participat şi de absolvenţii clasei a VIII-a care nu au susţinut Evaluarea Naţională.

Repartizarea se face conform unei proceduri stabilite de către comisia de admitere judeţeană publicată pe site-ul Inspectoratului Școlar Judeţean Botoșani şi comunicată unităţilor de învăţământ până la data de 24 iulie 2020.

Vezi aici nerepartizații!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *