Imagine tulburătoare. Cum arată o mașină cu volan pe dreapta distrusă într-un accident

Poliția Română trage un semnal de alarmă pentru toți șoferii care conduc mașini cu volan pe dreapta. Pe contul de Facebook al Poliției a fost publicată o fotografie cu o mașină de acest fel, distrusă într-un accident.

Aproape toate accidentele din acest an în care au fost implicate mașini cu volanul pe dreapta s-au produs din cauza șoferului, informează Poliția Română.

”Așa arată o mașină cu volanul pe dreapta, care a provocat un accident rutier pentru că a intrat pe contrasens, fără vizibilitate suficientă, când a vrut să depășească. Imaginea este realizată noaptea trecută, în Sălaj”, a scris joi Poliția Română pe pagina sa de Facebook.

În accidentul în cauză au murit 4 persoane, iar alte patru au fost grav rănite. Două maşini s-au ciocnit frontal după ce, unul dintre şoferi, un tânăr de 22 de ani, ar fi depăşit pe linie continuă.

În 24 din cele 25 de accidente rutiere, produse în prima jumătate a acestui an, în care au fost implicate autoturisme cu volanul pe partea dreaptă, vina a aparținut conducătorilor acestor vehicule, informează Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

sursa: StirileProtv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *