Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, propune și premierea elevilor care au finalizat studiile liceale și gimnaziale cu 10

După ce a propus premierea elevilor din municipiul Botoșani cu medii de 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei,  vrea să fie premiați și elevii care au obținut media generală 10 la finalizarea studiilor gimnaziale și liceale.

Viceprimarul susține că va face în acest sens un amendament la proiectul de hotârâre privind premierea elevilor de 10 din municipiu.

Voi face un amendament la proiectul de hotărâre pe care l-am inițiat pentru a premia copiii merituoși, care au luat 10 la Bacalaureat și Evaluare, iar acest amendament prespune premierea copiilor care au media generală 10 la finalizarea studiilor gimnaziale și liceale. Și ei sunt demni de aprecierea și respectul comunității”, a declarat Cosmin Andrei.

Premiul pentru cei care au terminat patru ani de studii cu 10 pe linie va fi de 500 lei, iar pentru cei care au 10 la examenele naționale, premiul va fi de 1000 lei. Trebuie precizat că în cazul în care un elev a terminat, de exemplu, cei patru ani de liceu cu 10, dar are 10 și la Bacalaureat, va primi doar un premiu, respectiv cel mai mare. 

În total sunt 17 elevi din municipiul Botoșani cu medii de 10 la examenele naționale și alți 14 care au terminat cu 10 studiile liceale și gimnaziale. 

Proiectul de hotărâre va fi supus dezbaterii în ședința de Consiliu Local. 

One thought on “Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, propune și premierea elevilor care au finalizat studiile liceale și gimnaziale cu 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *