Cei trei tineri din Botoșani, care furau din magazine țigări și mâncare, au fost arestați preventiv

Cei trei tineri din județul Botoșani, cercetați după ce au spart trei magazine, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Polițiștii Poliției Orașului Hârlău și Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au identificat trei tineri, din județul Botoșani, bănuiți de comiterea a trei infracțiuni de furt calificat, aceștia fiind depistați pe raza județului Timiș.

Oamenii legii au stabilit că în noaptea de 5 spre 6 iulie a.c., cei trei tineri s-ar fi deplasat cu un autoturism pe raza comunei Fântânele, iar având feţele acoperite cu măşti, ar fi deconectat sistemele de supraveghere video şi alarmare de la trei magazine din comună, ar fi pătruns prin efracţie în interiorul acestora și ar fi sustras bani și bunuri (telefoane mobile, cartele telefonice reîncărcabile, țigări, produse alimentare), cauzând un prejudiciu total de aproximativ 11.500 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial. Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Trei tineri din Botoșani, cu fețele acoperite cu măști, au spart trei magazine

 

One thought on “Cei trei tineri din Botoșani, care furau din magazine țigări și mâncare, au fost arestați preventiv

  1. De ce nu a fost arestat și criminalul care a lovit cu barda la Mitoc- Prut mai mulți cetățeni si umbla prin sat cu barda ??arestați pentru 3 eugenii gura de dar violență nu e grava, Fetcu Dan de la MITOC???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *