Ultimele două săptămâni în care se mai fac angajări pentru cea mai nouă fabrică Electroalfa

Electroalfa își extinde capacitatea de producție și caută specialiști în inginerie mecanică, muncitori calificați și necalificați pentru Fabrica de Sheltere Metalice,ce va fi inauguratăîn curând.

Compania intenționează să își completeze echipa de management (șefi atelier), cea de inginerie mecanică (proiectanți, tehnologi) și echipa de muncitori în producție pentru următoarele meserii:lăcătuș, operator CNC, sudor,vopsitor, electrician, macaragiu, muncitor necalificat.  

”Angajările pentru Fabrica de Sheltere au început încă din luna mai, însă mai avem nevoie de aproximativ 15 persoane care să completeze echipele de muncitori și specialiști în inginerie mecanică. O parte din colegi deja își desfășoară activitatea în noua locație și ajută la finalizarea lucrărilor, la punerea în funcțiune a echipamentelor ori parcurg programe de instruire specifice. La începutul lunii august, primele produse vor fi livrate către clienți – a declarat Dorina Balan, Manager Resurse Umane, Electroalfa

Electroalfa oferă un mediu de lucru profesionist, într-o fabrică nouă, cu utilaje și tehnologii moderne. Pachetul de beneficii include pe lângă salariu, o masă caldă, prime de realizare a indicatorilor și de succes a proiectelor, cadou de ziua angajatului, premii de excelență și de fidelitate.

Pe site-ul companiei, la secțiunea Cariere, sau accesând link-ul: http://electroalfa.ro/cariere/#posturi, găsiți lista actualizată a posturilor disponibile.

Dacă sunteți interesat de unul din posturile disponibile (inginer proiectant mecanic, tehnolog producție, șef atelier, sudor, lăcătuș, operator CNC, vopsitor, electrician, CTC-ist, macaragiu), puteți contacta compania prin una din cele 3 variante:

  • Trimiteți CV-ul pe e-mail: [email protected]
  • Lăsați CV-ul la sediul central al companiei din Calea Națională nr. 15
  • Sunați la 0736.551.227

Electroalfa este unul dintre cei mai mari jucători din industria echipamentelor electrice și al confecțiilor metalice din România, antreprenor general și integrator de soluţii în domeniul energetic.

Grupul de firme are 29 de ani de experiență, deţine 3 fabrici moderne în Botoșani în care activează peste 500 de angajați, reprezentanțe de vânzări în țară, o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de lei în 2019 şi un Centru de Cercetare Dezvoltare propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *