Mesajul sfâșietor al unui medic din Botoșani, după ce o colegă a fost ucisă de COVID-19. „Fiecare trage ce concluzie vrea, dar viața la sac nu e ceva pentru care merită să trăiești!”

Medicul Oana Arhip, din cadrul Spitalului Județean Botoșani a transmis un mesaj sfâșietor după ce a golit dulapul unei colege ucisă de COVID-19. Gestul i-a răscolit o mulțime de amintiri și, totodată, a făcut-o să reflecteze asupra muncii de zeci de ani în spital. 

„Viața la sac! Suna morbid titlul dar dacă mai și vezi ce am văzut îți dai seama ca de fapt lectura e mângâietoare. Un fapt relativ banal precum golirea unui dulap de lucruri ale unui coleg de munca plecat dintre noi a răscolit un univers de sentimente la cei prezenți. Lucrurile sunt in esența foarte simple, muncești 40 ani ca medic, dedicat pana la limitele umane activității medicale, gărzi lungi și epuizante, te îmbolnăvești de covid, mori repede de tot ambalat in plastic , aproape nesesizabil din cauza vremurilor speciale și gata, asta a fost tot. După o vreme ți se golește dulapul de lucruri -gest absolut normal de altfel și sunt puse in sac de plastic tot ce pentru un om avea o însemnătate in viața de zi cu zi. Ce mai pică pe jos sau nu încape asta e!  Fiecare trage ce concluzie vrea, dar viața la sac nu e ceva pt care merita sa trăiești! Vreau sa cred ca avem o mică însemnătate , o valoare cât de mică și ca oamenii schimba vremurile …”, este mesajul plin de însemnătate al medicului,

One thought on “Mesajul sfâșietor al unui medic din Botoșani, după ce o colegă a fost ucisă de COVID-19. „Fiecare trage ce concluzie vrea, dar viața la sac nu e ceva pentru care merită să trăiești!”

  1. Mesaj numai bun pentru „specialiștii” virusologi pe care îi vedem peste tot în jurul nostru (fără mască de protecție respiratorie) și care afirmă că pandemia nu există.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *