Doi frați și-au ucis unchiul despicându-i capul cu securea. ”Sunt trimiși de Diavol pe pământ”

Foto: Stirile Protv

Doi fraţi din judeţul Vaslui sunt acuzaţi că şi-au ucis unchiul, luni trecută, în împrejurări de o rară violență! Victima, tatăl a trei copii, avea 50 de ani şi a murit pe loc, din cauza unei răni cumplite la cap.

Cu puțin timp înainte, omul intrase în curtea tinerilor, chemat în ajutor de cumnata lui şi le-a cerut să nu mai facă scandal. Băieţii, gemeni în vârstă de 30 de ani, s-au dezlănţuit şi l-au lovit mortal pe bietul om.

Când şi-a văzut fiii puşi pe scandal, chinuindu-l pe tatăl lor imobilizat la pat, mama celor doi l-a chemat în ajutor pe cumnatul ei.

Acesta îi mai potolise în trecut pe nepoţi, în împrejurări similare. De această dată însă, nu s-a întâmplat aşa. Luat la bătaie şi lovit cu o unealtă din curte, bărbatul de 50 de ani a fost ucis cu sălbăticie.

Cei doi frați l-au lovit cu o secure în cap. Lovitura a fost atât de puternică încât victima nu a avut nicio șansă. Martorii spun că bărbatul avea capul despicat până la gât.

Cei doi fraţi au fugit apoi şi toată noaptea au fost căutaţi de forţele de ordine, în pădurile din împrejurimi.

Marți dimineaţă, poliţiştii au dat de urma suspecţilor, într-o crâşmă. Sătenii spun că amândoi au un trecut încărcat de violențe.

Acuzaţi de omor, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Victima lor avea trei copii, printre care şi o fetiţă de opt ani.

Despre cei doi gemeni toată lumea vorbește că ar fi “trimișii Diavolului pe pământ”.

În urmă cu mai mulți ani, cei doi au incendiat o mașină a poliției, pe fondul unui conflict cu șeful de post din comună.

În ultima perioadă aceștia munceau ca sezonieri prin țară, iar la două luni veneau acasă, pentru a-și cheltui banii.

Își băteau mereu tatăl suferind de semipareză

De fiecare dată când se întorceau în sat, gemenii intrau în conflict cu părinții lor. Tatăl, care are o semipareză pe partea dreaptă, era constant ținta bătăilor celor doi.

Pentru a nu mai avea probleme cu ei, mama acestora s-ar fi adresat, în urmă cu câteva săptămâni, poliției și Parchetului Bârlad, pentru a emite un ordin de protecție împotriva bătăușilor.

“Așa ceva eu nu am mai văzut în viața mea. Acum regret că m-am dus să văd despre ce e vorba pentru că imaginea aia mă va urmări mult timp de acum înainte. Se știa că erau puși pe certuri și bătăi tot timpul, tatăl lor nu scăpa niciodată de pumnii lor. Cel care mai aplana conflictele era Constantin, unchiul lor. L-au omorât dintr-o singură lovitură de secure. Avea capul despicat de la creștet până la gât, atât de puternică a fost lovitura”, a declarat un vecin al familiei Axinte.

 

Sursa: Stirile Protv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *