Incredibil! O tânără din Botoșani i-a dat un pumn în față unei polițiste, iar asupra altora a pulverizat cu spray pentru insecte. Cum s-a întâmplat totul

Incredibil ce a putut să facă o tânără din Botoșani unor polițiști, care se aflau la o intervenție într-un imobil. Duminică, femeia ar fi lovit o politistă, în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Tânăra de 30 de ani, se afla într-un imobil, la care a fost solicitată intervenția polițiștilor și nu s-a supus solicitării acestora de a înmâna documentele de identitate.  

În momentul în care i s-a adus la cunoștință că urmează să fie condusă la sediul poliției a devenit recalcitrantă si agresivă cu forțele de ordine, pulverizând cu spray pentru insecte înspre aceștia.

În timpul imobilizării, aceasta a lovit agentul de poliție cu pumnul, în zona feței.

Tânăra a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Botoșani, au emis ordonață de reținere pentru 24 de ore pe numele acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *