Autobuzele noi, care vor lua locul tramvaielor din Botoșani, au fost omologate de Autoritatea Rutieră

Autobuzele noi, care vor lua locul tramvaielor din Botoșani, au fost omologate de Autoritatea Rutieră. Prima rată a contractului de leasing va fi plătită în luna septembrie. 

Vineri, 3 iulie, a fost parcursă o etapă legală obligatorie din procesul de punere în circulație a autobuzelor ISUZU, care vor înlocui actualele tramvaie și cu care vor putea circula botoșănenii începând cu data de 1 august.

Șeful ARR Botoșani, Florin Plian, a semnat și eliberat către directorul SC Eltrans SA, Victor Ivănescu, cele nouă copii conforme ale documentelor autobuzelor, în vederea demarării serviciului de transport public local de persoane după parcurgerea tuturor etapelor prevăzute de legislația în vigoare.
Prima rată din contractul de leasing operațional pentru autobuzele ISUZU va fi plătită de către SC Eltrans SA în luna ?????????? ????.

One thought on “Autobuzele noi, care vor lua locul tramvaielor din Botoșani, au fost omologate de Autoritatea Rutieră

  1. Spunetii si lui agariciul de Cosmin Andrei care sunt etapele legale de punere in functiune a noilor autobuze si poate prinde si el un post de taxator daca nu iese primar la alegerile locale sau poate il pune ,,tatucul” Tincu iarasi hingher-sef sa ,,antreneze” cainii vagabonzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com