Deputatul Mihaela Huncă acuză Guvernul Orban că nu a acordat gratuit măști de protecție persoanelor vulnerabile

Deputatul Pro România, Mihaela Huncă, acuză Guvernul Orban că nu a majorat până acum alocațiile copiilor și că nu a acordat gratuit măști de protecție persoanelor vulnerabile.

Huncă susține că Legea privind acordarea gratuită de măști de protecție categoriilor sociale defavorizate a fost votată, însă premierul Ludovic Orban a depus la Curtea Constituțională a Românei o sesizare de  neconstituționalitate

Este depusă o sesizare la CCR cu privire la legea prin care românii din categorii vulnerabile să primească 30 măști pe lună, în mod gratuit. Această lege a fost votată în Camera Deputaților, care a fost for decizional, încă din 10 iunie. Proiectul de lege a fost inițiat de Pro România împreună cu PSD, dar acum nu pot beneficia aceste categorii de oameni vulnerabil, pentru că avem contestația la Curtea Constituțională. Observăm că nerespectarea legii de către guvernul actual a devenit un obicei. Știm foarte bine că este și legea privind dublarea alocațiilor care nici acum nu este pusă în vigoare”, a precizat deputatul botoșănean.

Mihaela Huncă a făcut pe această cale un apel către actualul guvern să gestioneze mai bine resursele țării și să se gândească la copii, pensionari și oamenii vulnerabili. 

 

One thought on “Deputatul Mihaela Huncă acuză Guvernul Orban că nu a acordat gratuit măști de protecție persoanelor vulnerabile

  1. Mamaie, chill out… E vara, mergi si matale la Techirghiol, o sa te ajute sa elimini din stresul acumulat in atatia ani de lupta pentru binele poporului… Drum bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *