Tânără din Botoșani acuzată de furt de propria mamă. Femeia spune că fiica și concubinul ei de 65 de ani i-ar fi furat 6.000 de euro

Mihaela, o tânără de 34 de ani, din Botosani, este acuzată de mama sa că i-ar fi furat 6.000 de euro din casă. Banii ar proveni de la tatăl acesteia, care lucrează în Germania, iar pe care mama sa i-ar fi ținut în niște plicuri.

Silvia Basta, femeia căreia i-au dispărut 6.000 de euro și își acuză fiica de furt, spune că Mihaela ar fi recurs la acest gest pentru a-și ajuta concubinul.

”Eu am avut cheia casei la fata mea Mariana și ea cu concubinul ei au luat cheia și au intrat în casă. Ei doi au 20.000 de mii de euro de plătit fostei lui soții. Nu am martori, nu știe nimeni nimic, cred că asta s-a petrecut pe timp de noapte. Pentru că eu am găsit plicurile goale, care acum sunt la poliție. În august erau plicurile pline cu bani, iar în septembrie erau goale”, a spus Silvia Basta, femeia care-și acuză fiica de furt, pentru ”Acces Direct”.

Însă, în acest caz a intervenit și concubinul femeii acuzate. Constantin Gălățeanu susține că nu și-a vizitat soacra încă din anul 2014.

”Nu înțeleg deloc situația. De zece ani de când o știu spunea mereu că socrul meu nu îi trimite niciun ban pentru că bea mult. Apoi a zis că are niște bani pe care îi ține la bani. Din 2014 nu am mai intrat în casa soacrei, nici eu, nici Mihaela”, a mărturisit Constantin Gălățeanu.

Mihaela a făcut testul poligraf și a reieșit că nu a mințit, nu a furat banii mamei sale, așa că femeia se gândește să dea vina pe celelalte două fete ale ei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *