Fiul unui primar, arestat! A mutilat și sechestrat un copil la o stână de oi

Foto: brasovtv.com

Scene parcă desprinse din filme de groază la o stână din comuna Crizbav, județul Brașov! Un băiat de 16 ani a fost sechestrat, bătut și mutilat de fiul primarului din comună. Copilul lucra cu ziua și a fost pedepsit după ce ar fi încercat să fugă!

Acuzații șocante la adresa fiului primarului comunei Crizbav! Tânărul este bănuit că i-a tăiat un deget unui copil de 16 ani, iar apoi, chiar sub ochii minorului, i-a dat degetul unui câine să-l mănânce. Scenele de groază s-au petrecut la o stână din județul Brașov.

Copilul, care nu are familie, a fost pus să muncească. „Era un fel de sclavie! Îngrozitor…”, au explicat, pentru brasovtv.com, surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

După câteva zile de chin, copilul a reușit să fugă de la stână, dar a fost prins de proprietar. „Drept pedeapsă, i-a fost tăiat un deget, iar apoi degetul i-a fost dat unui câine să-l mănânce”, au precizat sursele citate. După alte câteva zile, minorul a reușit din nou să fugă de la stână și să anunțe autoritățile.

Principalul suspect, fiul primarului comunei Crizbav, a fost reținut de anchetatori și propus pentru arestare. Un judecător de drepturi și libertăți al Judecătoriei Brașov a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, dar inculpatul, nemulțumit, a formulat contestație care s-a judecat astăzi, la Tribunalul pentru Minori și Familie din Brașov. Contestația inculpatului a fost respinsă, în urmă cu scurt timp, de o instanță a Tribunalului pentru Minori și Familie din Brașov. Astfel, bărbatul rămâne arestat.

Copilul implicat primește acum asistență de la specialiștii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Brașov.

Băiatul, de 16 ani, se află într-un centru de primire în regim de urgență al Direcției pentru Asistența Copilului Brașov, unde beneficiază de toate serviciile specifice.”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al Direcției Brașov, Lidia Mailat.

Sursa: brasovtv.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *