Lucian Borfotină, candidat la Primăria Botoșani, acuzat că ar fi instalat bannere ilegal. Dovezi incontestabile aduse de acesta în apărarea sa

Un candidat la Primăria Botoșani este acuzat de susținătorii USR Botoșani că ar fi instalat ilegal bannere în municipiu. Adrian Moldoveanu a făcut o postare pe Facebook în care a menționat: „Marioneta penalului la montat bannere… fără autorizații, fără taxe achitate către primărie, fără aprobări amplasamentele, fără acorduri societăți proprietare a stâlpilor de care se leagă bannerele”.

Lucian Borfotină, candidatul ALDE, cel vizat de acuzații, a venit cu dovezi în apărarea sa. El a prezentat contractul încheiat pentru acele bannere, dar și dovada taxelor achitate.

Susținătorii USR Botoșani încep sa atace fără motiv și sa minta lumea cum ca as fi instalat bannere ILEGAL. Ma vad în postura de a răspunde acestui…..om și sa le demonstrez cetățenilor ca nu sunt genul de persoana care sa acționeze ilegal. Va atașez contractul cu ELTRANS, factura și chitanța cu plata efectuata pentru bannere. Nu încercați sa manipulați oamenii! Sincer credeam ca susținătorii USR vor aborda altfel campania electorala, nu asa cum fac alte partide de ani de zile. Sunt dezamăgit, dar era de așteptat! ALDE Botoșani deține toate autorizațiile necesare pentru aceasta campanie electorala!”, susține Lucian Borfotină.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *