Mesaj de condoleanțe din partea Organizației PSD Botoșani, după decesul primarului Neculai Stratulat

doliu, stiri, botosaniOrganizația județeană PSD Botoșani a transmis un mesaj de condoleanțe, după moartea primarului Neculai Stratulat.

Rămas bun domnule primar!

Rămas bun prieten drag!

Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea sa, dar moartea a fost mai puternică și ni l-a smuls dintre noi. De acum înainte nu-l vom mai vedea decât prin fereastra amintirilor pe domnul primar Neculai Stratulat. Nu ne rămâne decât să îl păstrăm în inimile noastre tot restul vieții.

Primar al comunei Bălușeni în perioada 2008-2020, domnul Neculai Stratulat a căutat necontenit modalități de îmbunătățire a calității vieții comunității locale, dovedind în toată activitatea sa perseverență, consecvență și profesionalism.

Acum, în aceste clipe de adâncă tristețe este foarte greu să găsim cuvintele, pentru că nimic nu mai poate mângâia sufletele familiei greu încercate. Transmitem pe aceasta cale, sincere condoleanțe membrilor familiei îndurerate și sperăm din tot sufletul ca prezența și sentimentele de compasiune ale rudelor, prietenilor și tuturor celor care le sunt alături în aceste clipe grele, să le aducă alinare și mângâiere.

Dumnezeu să-l ierte și să-i primească sufletul în grădina Sa!

Doamne, odihnește-l în pace pe domnul primar!

Organizația Județeană PSD Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *