Concert susținut de Orchestra Populară ,,Rapsozii Botoșanilor’’, la Cornișa. Intrarea este liberă!

În data de 5 iulie 2020, Orchestra Populară ,,Rapsozii Botoșanilor’’ instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, invită iubitorii de folclor și muzică populară la spectacolul „Mângâiere prin Cântec ”.

Evenimentul va avea loc  la Amfiteatrul Parcului de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa  , începând cu ora 19.30.

Toate restricțiile sanitare impuse din cauza pandemiei Covid-19 vor fi respectate atât de Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor”, cât şi de cãtre publicul participant în ceea ce priveşte distanțarea fizicã, cât şi a celorlalte norme legale impuse concertelor în aer liber.

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu Covid-19 :

– Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Atenție! Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor” își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

– Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.

– Termoscanarea de către personalul orchestrei. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacol.

– Respectarea distanțării de minimum 2 m între persoane – de la intrarea la spectacol până la ieșire, potrivit unui comunicat al instituției de cultură.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *