FOTO & VIDEO Imagini șocante! Tânăr din Botoșani sechestrat, umilit și incendiat de câțiva „amici”

Un tânăr de 21 de ani din Botoșani a fost pur și simplu terorizat și umilit de câțiva tineri din anturajul său. Acesta a fost închis într-un apartament din Botoșani, bătut, scuipat, înjurat și incendiat de indivizi. 

Se pare că fapta ar fi avut loc în urmă cu un an, dar totul a ieșit acum la iveală. Un cititor BotoșaniNews ne-a trimis câteva filmulețe în care se vede clar cum era umilit tânărul.

Cătălin V., un tânăr dintr-o familie săracă, ar fi fost sechestrat într-un apartament de pe Calea Națională de niște indivizi care s-au hotărât să își bată joc de el.

Aici nu mai poate fi vorba de o „gluma”. In videoclipul in care i se da la foc, unul dintre indivizi ii spune ca nu îl lasa sa se duca la frizer pentru ca aia vor suna la politie. Deci ei stiau clar ca ceea ce fac este ilegal. I se da foc la par! Mai aveam un video in care era fortat sa se afiseze in ipostaze mai putin decente”, ne-a precizat un prieten al tânărului.

Tânărul s-ar fi mutat între timp din Botoșani pentru a începe o viață nouă, dar el este amenințat în mod constant de indivizii care l-au torturat. Este vorba despre patru tineri: Rareș S., student la Facultatea de Politehnică Iași, Valentin I., Alexandru P., Adrian (proprietarul apartamentului în care s-a întâmplat totul, și Robert Eduard B..

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

4 thoughts on “FOTO & VIDEO Imagini șocante! Tânăr din Botoșani sechestrat, umilit și incendiat de câțiva „amici”

  1. Aș vrea să văd dacă continuați ancheta.. Așa doar ca știre…e putin. Sper doar să țineți legătura cu poliția in acest caz. Si să ne spuneți și nouă mersul anchetei.

  2. Saracul copil! Nu merita sa treaca prin asemenea iad!!! De fapt, nicio fiinta umana nu ar trebui sa treaca niciodata prin asa ceva! Groaznic! E prea putin spus! Sa -si primeasca pedeapsa pentru ceea ce i-au facut acestui sarman copil!!! Sa-i arda si pe ei puscaria pentru ca asta merita!!! Dar mare frica mi-e ca nu se va intampla asa ceva in tarioara noastra corupta si draga!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *