Trei femei şi-au bătut bărbaţii până i-au băgat în spital. Unul a fost agresat de soţie cu o coasă!

coasa, stiri, botosaniNoaptea de duminică spre luni a fost una de pomină pentru garda de la UPU a Spitalului “Sfântul Spiridon”. Cel puţin trei femei şi-au bătut bărbaţii de i-au băgat în spital, toate cazurile fiind semnalate la apelul unic de urgenţă 112, scrie Ziarul de Iasi.

Este vorba despre bărbaţi care solicitau poliţia şi asistenţă medicală, declarând că au fost agresaţi de către soţie sau concubină. Astfel, un bărbat de 45 ani din Ţibana a anunţat la 112 că a fost agresat de soţie cu o coasă, acesta nefiind la primul conflict. De fiecare dată, soţia a fost agresorul, dar tot ea a fost cea care a sunat şi la ambulanţă. Bărbatul a refuzat transportul la spital, în schimb, soţia a dorit consult medical de specialitate în UPU a Spitalului “Sfântul Spiridon”.

Un alt caz este al unui bărbat de 35 ani din Popricani care a fost agresat cu un obiect contondent din lemn de către soţie. În urma agresiunii, s-a ales cu traumatism la nivelul coloanei lombare, şi a fost trimis la Spitalul de Neurochirurgie. Tot la Neurochirurgie a ajuns în noaptea de duminică spre luni şi un bărbat de 41 de ani din localitatea Fărcăşeni, după ce a fost lovit de concubina sa cu un scaun în cap. A fost dirijat la Neurochirurgie, bărbatul suferind un traumatism cranian minor şi o contuzie de gleznă”, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonator SMURD Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *