Depășește orice imaginație! O femeie din Botoșani, cu piciorul amputat, trimisă la ortoped pentru a vedea dacă piciorul i-a crescut

Un nou caz cutremurător se înregistrează în sistemul social din Botoșani. O femeie de 69 de ani, care are un picior amputat, s-a prezentat, luni, la Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap pentru a obține certificatul de handicap, însă membrii comisiei i-au întors spatele.

Reacția membrilor acestei comisii depășește orice imaginație. Femeia a fost trimisă la medicul ortoped pentru a vedea dacă piciorul tăiat i-a crescut.

Situația stârnește revoltă pe internet, acolo unde cel care a însoțit-o pe bătrână apostat următorul mesaj: „Astăzi 29-06-2020,fiind prezent la comisia pentru persoanele cu handicap, cu o femeie de 69 de ani, cu un picior tăiat, am fost trimis la spitalul județean la un medic ortoped să constate dacă ia mai crescut cumva piciorul și să mă întorc în luna august, cu anchetă de la primărie”.

3 thoughts on “Depășește orice imaginație! O femeie din Botoșani, cu piciorul amputat, trimisă la ortoped pentru a vedea dacă piciorul i-a crescut

  1. Dacă este adevărat, poate răspunde un fost perfect prefect și acum mare diŕectur, un traseist politic notoriu. Alo, domn’ directur – perfect , se aude la domnia lu’ matale???

  2. Buna ziua ! Urmare a prevederilor Deciziei 220/2011,privind Codul de reglementare a continutului audiovizual,va informam despre faptul ca in Articolul prezentat in data de 29.06.2020 ati facut o confuzie intre Comisia de Evaluare a persoanelor adulte cu Handicap – aflata in subordinea CJ BOTOSANI si SERVICIUL DE EVALUARE A PERSOANELOR ADULTE CU HANDICAP din subordinea DGASPC -Bt ,motiv pentru care va rugam sa reveniti cu informatii corecte asupra celor prezentate care au condus la dezinformarea populatiei si defaimarea membrilor acestei Comisii !

  3. Buna ziua! In conformitate cu prevederilor Deciziei 220/2011,privind Codul de reglementare a continutului audiovisual , va informam despre faptul ca in articolul prezentat in data de 29.06.2020, ati facut o confuzie intre Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap -aflata in subordinea CJ-BT si Serviciul de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap -din subordinea DGASPC -BT , motiv pentru care va rugam sa reveniti cu informatii corecte asupra celor prezentate , care au condus la dezinformarea populatiei si defaimarea membrilor acestei Comisii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *